+32 (0)3 605 55 96 info@koenopdebeeck.be

Topkwaliteit voor uw sanitair

Koen Op De Beeck - Stabroek - Sanitair

Voor alle werken aan uw sanitair in Stabroek en ruime regio is Koen Op De Beeck de juiste partner. Snakt u naar een nieuwe keuken of badkamer? Dan breken wij de oude uit en plaatsen er een gloednieuwe.

Piekfijne afwerking

Deze professionele en betrouwbare installateur uit Stabroek levert en plaatst sanitaire installaties voor uw badkamer, keuken en/of toilet. Wij werken steeds met bekende en betrouwbare merken zodat wij een goede prijskwaliteitverhouding kunnen garanderen. Zaakvoerder Koen Op De Beeck voert alle werken zelf uit en zorgt zo voor kwaliteitsvol werk en een onberispelijke afwerking.

Kennis en vakmanschap

Koen Op De Beeck uit Stabroek past zich moeiteloos aan elke klant aan. Zo is het in overleg met de klant ook mogelijk om sanitaire installaties te plaatsen die door de klant zelf zijn aangekocht. Verder doen wij ook alle herstellingen van uw sanitair. Voor dringende opdrachten houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda.

Contact opnemen

Geïnteresseerd? Bekijk dan zeker onze realisaties en neem beslist contact op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een oriënterend gesprek. Gaat u met ons in zee? Dan kan u op ons vakmanschap vertrouwen.