Onderhoud en Herstellingen

Contacteer ons

Totaalservice voor Onderhoud en Herstellingen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor onderhoud en herstellingen in Stabroek en omgeving? Welk probleem u ook heeft en welke dienst u ook nodig heeft, Koen Op De Beeck staat voor u klaar. Als professionele installateur van sanitair en verwarming bieden wij een compleet dienstenpakket aan.

Uw Verwarming Gaat Langer Mee

Wij verzorgen nieuwe installaties van sanitair en verwarming, renovaties van bestaande installaties, herstellingen aan uw sanitair, verwarmingsketels of radiatoren, onderhoud van uw verwarmingsketel en depannage bij dringende problemen. Regelmatig onderhoud en tijdige herstellingen zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem langer meegaat. Het herstellen en onderhouden van sanitair en verwarming vraagt om de expertise van specialisten, en die expertise heeft Koen Op De Beeck ontegensprekelijk in huis.

Uitgebreide Onderhouds- en Hersteldiensten

Onze diensten omvatten:

  • Regelmatig onderhoud van verwarmingsketels en systemen
  • Reparaties van lekken en defecten in zowel sanitair als verwarmingsinstallaties
  • Renovaties van oude of ineffici├źnte systemen
  • Snelle interventies bij noodsituaties
  • Advies op maat voor het optimaliseren van uw installaties

Neem Gerust Contact Op

Ons bedrijf uit Stabroek heeft jarenlange ervaring in onderhoud en herstellingen en staat borg voor een ijzersterke dienst na verkoop. Wilt u graag meer informatie? Neem dan zeker contact op met Koen Op De Beeck en bekijk onze realisaties. Bij dringende gevallen garanderen wij een snelle interventie, zodat u snel weer comfortabel kunt wonen.

Uw Betrouwbare Partner voor Alle Onderhoud en Herstellingen

Met onze uitgebreide ervaring en toewijding aan kwaliteit bent u verzekerd van de beste service voor uw sanitair en verwarmingsinstallaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Koen Op De Beeck helpt u graag verder!

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 41 35 03
E-mail: [email protected]
BTW:BE0820.691.066

Contacteer ons

Hebt u nog vragen voor loodgieter Koen Op De Beeck in Stabroek? Neem dan zeker contact op, telefonisch of via e-mail. Als wij niet bereikbaar zijn, laat dan gerust een bericht achter op de voicemail.

Frans Hotagstraat 39 - 2940 Stabroek

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u uw specifieke wensen bespreken? Koen staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en kan u een vrijblijvende offerte aanbieden op basis van uw behoeften.