Uw loodgieter uit Stabroek met meer dan 25 jaar ervaring


Contacteer ons

Uw loodgieter uit Stabroek met meer dan 25 jaar ervaring


Contacteer ons

Uw loodgieter uit Stabroek met meer dan 25 jaar ervaring


Contacteer ons

/

Als u sanitaire of verwarmingswerken in uw woning nodig hebt, wilt u dat deze uitgevoerd worden door een ervaren professional. Het vinden van zo iemand kan echter een uitdaging zijn. Gelukkig is er Koen Op De Beeck, een deskundige loodgieter uit Stabroek, die u met plezier van dienst is.

Featured Icon

Sanitair

Van het installeren van uw badkamer tot het repareren van alle mogelijke leidingen in uw woning: als ervaren loodgieter klaren wij deze klus met gemak.

Lees meer
Featured Icon

Verwarming

Of u nu een verwarmingsinstallatie op mazout of gas wilt laten plaatsen, u kunt altijd rekenen op de uitstekende service van Koen Op De Beeck, inclusief een uitmuntende dienst na verkoop.

Lees meer
Featured Icon

Onderhoud & Herstellingen

Niets is zo vervelend als een kapotte verwarming of een lekkende leiding. Gelukkig staan wij in no time bij u voor de deur om het probleem op te lossen.

Lees meer

Kwaliteit en Betrouwbaarheid voor al uw Sanitaire en Verwarmingswerken

Of het nu gaat om een kleine reparatie of een groot renovatieproject, wij staan garant voor een vakkundige plaatsing, onderhoud en herstellingen van alle mogelijke merken. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote projecten, waarbij wij steeds een snelle en prima aanpak garanderen met een minimum aan wachttijden en dat alles tegen een betaalbare prijs.

Ervaren en Veelzijdige Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in de professionele installatie, herstellingen en het onderhoud van verwarming en sanitair in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Met meer dan 25 jaar ervaring staat zaakvoerder Koen Op De Beeck, als zelfwerkend patroon, persoonlijk in voor elk project. Dit garandeert u een hoge mate van betrokkenheid en vakmanschap. Bekijk zeker onze eerdere realisaties om een indruk te krijgen van ons vakwerk.

Eén Aanspreekpunt

Bij ons heeft u steeds één aanspreekpunt, waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij maken gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen van gerenommeerde merken, wat de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze installaties waarborgt. Indien gewenst, kunnen wij na overleg ook de door u aangekochte materialen installeren, zodat u maximale flexibiliteit en controle behoudt over uw project.

Uw Partner voor Vertrouwde Sanitaire en Verwarmingsoplossingen

Laat ons uw partner zijn voor al uw sanitaire en verwarmingswerken. Of het nu gaat om kleine onderhoudswerken of grote installaties, wij staan klaar om u met veel plezier en vakmanschap verder te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 41 35 03
E-mail: [email protected]
BTW:BE0820.691.066

Contacteer ons

Hebt u nog vragen voor loodgieter Koen Op De Beeck in Stabroek? Neem dan zeker contact op, telefonisch of via e-mail. Als wij niet bereikbaar zijn, laat dan gerust een bericht achter op de voicemail.

Frans Hotagstraat 39 - 2940 Stabroek

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u uw specifieke wensen bespreken? Koen staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en kan u een vrijblijvende offerte aanbieden op basis van uw behoeften.