Verwarming op maat

Contacteer ons

Koen Op De Beeck – Stabroek - Verwarming

Bij de installatie van uw verwarming in Stabroek en omgeving maakt de ervaring van de vakman het verschil. Koen Op De Beeck garandeert u een vakkundige en professionele plaatsing van alle types verwarmingsinstallaties, zowel op mazout als op aardgas.

Flexibele en Betaalbare Service

Wij onderscheiden ons al 25 jaar lang door een stipte planning, verzorgd werk, hoogwaardige afwerking en flexibele service aan betaalbare prijzen. Koen Op De Beeck plaatst en onderhoudt uw boilers, ketels, radiatoren en vloerverwarming. Daarnaast doen wij herstellingen indien nodig en bieden we professioneel advies over de meest rendabele oplossing voor uw installatie, binnen de mogelijkheden van uw budget.

Duurzame Oplossingen

Wij hechten veel belang aan duurzame en innovatieve ontwikkelingen op het gebied van verwarming. Dit stelt u in staat uw woning te verwarmen met een minimum aan energieverbruik. Onze duurzame oplossingen helpen niet alleen het milieu, maar verlagen ook uw energiekosten. U zult meteen overtuigd zijn van onze diensten, dat weten wij zeker.

Uitgebreide Diensten en Advies

Naast de installatie en het onderhoud van verwarmingssystemen, bieden wij:

  • Installatie van energiezuinige verwarmingssystemen
  • Onderhoud en reparatie van bestaande installaties
  • Advies op maat voor het optimaliseren van uw verwarmingssysteem
  • Uitvoering van energiebesparende maatregelen

Uw Vragen zijn Welkom

Misschien wilt u naast uw verwarming ook uw sanitair aan ons toevertrouwen? Bekijk zeker onze realisaties en laat u overtuigen van onze professionaliteit. Heeft u nog vragen voor Koen Op De Beeck? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw verwarmingsproject tot een succes kunnen maken.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 41 35 03
E-mail: [email protected]
BTW:BE0820.691.066

Contacteer ons

Hebt u nog vragen voor loodgieter Koen Op De Beeck in Stabroek? Neem dan zeker contact op, telefonisch of via e-mail. Als wij niet bereikbaar zijn, laat dan gerust een bericht achter op de voicemail.

Frans Hotagstraat 39 - 2940 Stabroek

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u uw specifieke wensen bespreken? Koen staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en kan u een vrijblijvende offerte aanbieden op basis van uw behoeften.