Sanitair op maat

Contacteer ons

Topkwaliteit voor uw Sanitair

Koen Op De Beeck levert en plaatst al uw sanitair in Stabroek en omgeving, voor uw badkamer, keuken en/of toilet. Wij werken uitsluitend met bekende en betrouwbare merken, zodat we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen garanderen.

Feilloze Afwerking en Persoonlijke Aanpak

Wij passen ons moeiteloos aan aan de wensen van elke klant. In overleg is het mogelijk om sanitaire installaties te plaatsen die door de klant zelf zijn aangekocht. Bovendien verzorgen wij alle herstellingen van uw sanitair, ongeacht de omvang van het probleem.

Snakt u naar een nieuwe keuken of badkamer? Wij breken de oude uit en plaatsen er een gloednieuwe voor terug. Zaakvoerder Koen Op De Beeck voert persoonlijk alle werken uit, wat zorgt voor kwaliteitsvol werk en een onberispelijke afwerking. Voor dringende opdrachten houden we altijd ruimte vrij in onze agenda, zodat u nooit lang hoeft te wachten op hulp.

Uitgebreid Dienstenpakket

Naast de installatie van nieuw sanitair, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Onderhoud van bestaande sanitaire installaties
  • Reparaties van lekkages en andere defecten
  • Advies op maat voor de inrichting van uw badkamer of keuken
  • Complete renovaties van badkamers en keukens

Neem Vandaag Nog Contact Op

Bent u geïnteresseerd? Bekijk dan zeker onze eerdere realisaties om een indruk te krijgen van ons werk. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over uw sanitair. Koen Op De Beeck komt graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Vertrouw op ons vakmanschap voor een duurzame en kwalitatieve oplossing voor uw sanitair.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0473 41 35 03
E-mail: [email protected]
BTW:BE0820.691.066

Contacteer ons

Hebt u nog vragen voor loodgieter Koen Op De Beeck in Stabroek? Neem dan zeker contact op, telefonisch of via e-mail. Als wij niet bereikbaar zijn, laat dan gerust een bericht achter op de voicemail.

Frans Hotagstraat 39 - 2940 Stabroek

Gratis offerte

Bent u geïnteresseerd in onze diensten en wilt u uw specifieke wensen bespreken? Koen staat klaar om u te voorzien van deskundig advies en kan u een vrijblijvende offerte aanbieden op basis van uw behoeften.